Please adress all inquiries on English to komericki@zg.t-com.hr Thank you! 🙂

CLIQUE

 

KATALOG CLIQUE

 CLIQUE je široka kolekcija osnovne promotivne, urbane i rekreativne odjeće visoke kvalitete. To je vjerovatno najjači Europski koncept promotivnog odijevanja, primjenjiv u raznim prilikama i kod različitih aktivnosti. Odjeća je od uvijek bila jedan od načina osobnog izražavanja: ona pokazuje tko ste, od kuda ste i gdje pripadate. U novije vrijeme odjeća je poprimila sva obilježja masovnog medija putem kojega poduzeća, grupacije i organizacije mogu svojim ciljnim segmentima prenjeti poruku i formirati vlastiti image i identitet. Međutim da bi te poruke bile uvjerljive odjeća mora biti kvalitetna i lijepo dizajnirana.

Ova kolekcija pokriva široku lepezu artikala: T- majice, polo majice, hlače, aktivnu odjeću, za rekreativno trčanje , biciklizam, tenis, košarku i plivanje,  pulovere, košulje, putni i urbani  asortiman, tkane pulovere i veste, fleece, jakne skijaške i urbane, šalove, kape  i rukavice, i niz drugih lijepih i praktičnih odjevnih predmeta za sve prilike. 

Clique  je kolekcija najvišega standarda kvalitete i stila. Mnoge su korporacije izabrale ovaj brand za izgradnju vlastitog identiteta.

 

PROJOB

KATALOG PROJOB

 PROJOB je radna odjeća  napravljena od čvrstih i izdržljivih materijala testiranih na otpornost i habanje u različitim radnim sredinama i uvjetima.Vrijeme kada se naziv radna odjeća, ili HTZ odjeća automatski povezivala sa tregericama, keperom i plavim kutama je iza nas. Danas radna odjeća mora zadovoljiti mnoge rigorozne zahtjeve i norme. Razvoj novih umjetnih vlakana i materijala, u kombinaciji sa pamukom i viskozom, omogućio je izradu radne odjeće sa odličnim svojstvima zaštite i komfora. Osim ergonomske zahtjeve moderna radna odjeća mora zadovoljiti i maksimalne estetske kriterije. Kvalitetno i lijepo obučen radnik legitimacija je poslodavca pred poslovnim partnerima. Stroga podjela između radnog vremena i slobodnog vremena lagano se gubi, pa se mnogi od ovih odjevnih predmeta mogu nositi i u slobodno vrijeme. Kvalitetna radna odjeća u pridonosi stvaranju duha zajedništva u poduzeću. A iznad svega, za svakog je radnika dodatna motivacija i zadovoljstvo kada zna da nosi sigurnu, funkcionalnu, komfornu i lijepu odjeću. To je credo PROJOB Sweedish Workwear-a.

 

Projob Italy

 Katalog Projob Italy 

 U ovome katalogu nalazi se kolekcija radne odjeće Projob koja se nalazi na skladištu u Italiji. Ovi proizvodi mogu se isporučiti kupcu u roku od 5 dana po narudžbi.

 

James Harvest

KATALOG JAMES HARVEST James Harvest je kolekcija čiji se design se bazira na modi američkih collega.Na ovoj kolekciji logo Vašega poduzeća sigurno će biti zapažen i zapamćen. Vrhunski materijali i stil.

 

PRINTER ACTIVE WEAR

KATALOG PRINTER

Printer. Bazična promo odjeća, sportska i jednostavna, svježa i mladenačka,  ali što se kvalitete tiće bez kompromisa.

Novosti Jesen 2021.