CLIQUE, NEW WAVE, TEXAS BULL

 

KATALOG CLIQUE

CLIQUE je široka kolekcija osnovne promotivne odjeće visoke kvalitete, za dame i za muškarce. To je vjerovatno najjači Europski koncept promotivnog odijevanja, primjenjiv u raznim prilikama i kod različitih aktivnosti. Odjeća je od uvijek bila jedan od načina osobnog izražavanja: ona pokazuje tko ste, od kuda ste i gdje pripadate. U novije vrijeme odjeća je poprimila sva obilježja masovnog medija putem kojega poduzeća, grupacije i organizacije mogu svojim ciljnim segmentima prenjeti poruku i formirati vlastiti image i identitet. Međutim da bi te poruke bile uvjerljive odjeća mora biti kvalitetna i lijepo dizajnirana.

Ova kolekcija pokriva široku lepezu artikala: T- Majice, Polo majice, Kratke hlače, Aktivnu odjeću za rekreativno trčanje , biciklizam, tenis, košarku, plivanje, Pulovere i Felpe, Košulje, Tkane pulovere i veste, Fleece, Jakne, Skijaške jakne i prsluke.Torbe, Putne torbe i koferi. Šalovi i rukavice,  također su dio ove kolekcije kvalitetnih sportske, radne i promotivne odjeće. 

NEW WAVE  je kolekcija najvišega standarda kvalitete i stila, i mnoge su korporacije izabrale ovaj brand za izgradnju vlastitog identiteta.

 

PROJOB

KATALOG PROJOB

 

PROJOB je radna odjeća  napravljena od čvrstih i izdržljivih materijala testiranih na otpornost i habanje u različitim radnim sredinama i uvjetima.Vrijeme kada se naziv radna odjeća, ili HTZ odjeća automatski povezivala sa tregericama, keperom i plavim kutama je iza nas. Danas radna odjeća mora zadovoljiti mnoge rigorozne zahtjeve i norme. Razvoj novih umjetnih vlakana i materijala, u kombinaciji sa pamukom i viskozom, omogućio je izradu radne odjeće sa odličnim svojstvima zaštite i komfora. Osim ergonomske zahtjeve moderna radna odjeća mora zadovoljiti i maksimalne estetske kriterije. Kvalitetno i lijepo obučen radnik legitimacija je poslodavca pred poslovnim partnerima. Stroga podjela između radnog vremena i slobodnog vremena lagano se gubi, pa se mnogi od ovih odjevnih predmeta mogu nositi i u slobodno vrijeme. Kvalitetna radna odjeća u pridonosi stvaranju duha zajedništva u poduzeću. A iznad svega, za svakog je radnika dodatna motivacija i zadovoljstvo kada zna da nosi sigurnu, funkcionalnu, komfornu i lijepu odjeću. To je credo PROJOB Sweedish Workwear-a.

U ovom katalogu predstavljeni su sljedeći artikli: Radne hlaće, radni prsluci, radna odijela i kombinezoni, radne jakne, jakne i prsluci visoke vidljivosti, hlače visoke vidljivosti, radne majice, radne polo majice, majice visoke vidljivosti, radne košulje, radne kape i čarape, radne potkošulje i radni veš, radne veste, radna flis odjeća, radni puloveri, Craft radna odjeća i veš, vodonepropusna odjeća, vatrootporna odjeća, termo odjeća, radna obuća, radne cipele i sl. Projob proizvodi prilagođeni su raznim područjima ljudskog rada: u građevinarstvu, instalacijama, brodogradnji, metalnoj industriji, drvnoj industriji, logistici i transportu itd.

Projob Italy

U ovome katalogu nalazi se kolekcija radne odjeće Projob koja se nalazi na skladištu u Italiji. Ovi proizvodi mogu se isporučiti kupcu u roku od 7 dana po narudžbi. Katalog Projob Italy 

 

 

Please adress all inquiries on English to komericki@zg.t-com.hr Thank you! 🙂

James Harvest

KATALOG JAMES HARVEST James Harvest je kolekcija čiji se design se bazira na modi američkih collega.Na ovoj kolekciji logo Vašega poduzeća sigurno će biti zapažen i zapamćen. Vrhunski materijali i stil.

Puloveri, jakne, prsluci, veste, felpe, košulje, t- majice, polo majice iz najkvalitetnijih materijala i ekskluzivnog dizajna obilježja su ovog branda.  

PRINTER ACTIVE WEAR

KATALOG PRINTER

Printer. Bazična promo odjeća, sportska i jednostavna, svježa i mladenačka,  ali što se kvalitete tiće bez kompromisa.