Please adress all inquiries on English to komericki@zg.t-com.hr Thank you! 🙂

PROJOB Švedska radna odjeća

 PROJOB je radna odjeća  napravljena od čvrstih i izdržljivih materijala testiranih na otpornost i habanje u različitim radnim sredinama i uvjetima.Vrijeme kada se naziv radna odjeća, ili HTZ odjeća automatski povezivala sa  keperom i plavim kutama je iza nas. Danas radna odjeća mora zadovoljiti mnoge rigorozne zahtjeve i norme. Razvoj novih umjetnih vlakana i materijala, u kombinaciji sa pamukom i viskozom, omogućio je izradu radne odjeće sa odličnim svojstvima zaštite i komfora. Osim ergonomske zahtjeve moderna radna odjeća mora zadovoljiti i maksimalne estetske kriterije. Kvalitetno i lijepo obučen radnik legitimacija je poslodavca pred poslovnim partnerima. Stroga podjela između radnog vremena i slobodnog vremena lagano se gubi, pa se mnogi od ovih odjevnih predmeta mogu nositi i u slobodno vrijeme. Kvalitetna radna odjeća u pridonosi stvaranju duha zajedništva u poduzeću. A iznad svega, za svakog je radnika dodatna motivacija i zadovoljstvo kada zna da nosi sigurnu, funkcionalnu, komfornu i lijepu odjeću. To je credo PROJOB Sweedish Workwear-a.

CLIQUE

CLIQUE je široka kolekcija osnovne promotivne, urbane i rekreativne odjeće visoke kvalitete. To je vjerovatno najjači Europski koncept promotivnog odijevanja, primjenjiv u raznim prilikama i kod različitih aktivnosti. Odjeća je od uvijek bila jedan od načina osobnog izražavanja: ona pokazuje tko ste, od kuda ste i gdje pripadate. U novije vrijeme odjeća je poprimila sva obilježja masovnog medija putem kojega poduzeća, grupacije i organizacije mogu svojim ciljnim segmentima prenjeti poruku i formirati vlastiti image i identitet. Međutim da bi te poruke bile uvjerljive odjeća mora biti kvalitetna i lijepo dizajnirana.

Ova kolekcija pokriva široku lepezu artikala: T- majice, polo majice, hlače, aktivnu odjeću, za rekreativno trčanje , biciklizam, tenis, košarku i plivanje,  pulovere, košulje, putni i urbani  asortiman, tkane pulovere i veste, fleece, jakne skijaške i urbane, šalove, kape  i rukavice, i niz drugih lijepih i praktičnih odjevnih predmeta za sve prilike. 

Clique  je kolekcija najvišega standarda kvalitete i stila. Mnoge su korporacije izabrale ovaj brand za izgradnju vlastitog identiteta.

James Harvest

PRINTER ACTIVE WEAR

Comments

Alen

26.01.2022 22:06

Molim vas posaljite mi cijene za hlace za soboslikare

Josip Komerički

27.01.2022 09:40

Poštovani!
Hvala na upitu. Molim Vas da mi javite Vaš e- mail kako bi Vam poslao slike i cijene ! Hvala! Josip komericki@zg.t-com.hr

Printer. Bazična promo odjeća, sportska i jednostavna, svježa i mladenačka,  ali što se kvalitete tiće bez kompromisa.

Latest comments

27.01 | 09:40

Poštovani!
Hvala na upitu. Molim Vas da mi javite Vaš e- mail kako bi Vam poslao slike i cijene ! Hvala! Josip komericki@zg.t-com.hr

26.01 | 22:06

Molim vas posaljite mi cijene za hlace za soboslikare

03.03 | 19:10

Molim vas ,da li je flis moguće odvojiti od jakne ?

15.10 | 06:57

Molim vas ispravnu email adresu gdje mogu poslati upit, budući da mi javlja da je t-com neispravna

Hvala